Glastuinbouw

Glastuinbouw

De Pro-Vida Nanogenerator wordt veel toegepast in de glastuinbouw wereldwijd om zuurstof toe te voegen aan het water voor de planten. De units worden meestal aangesloten op een silo, bijvoorbeeld de dagvoorraad-tank als die beschikbaar is.

Met de Aquamar Pro-Vida richten wij ons op 25-30mg/L zuurstof in in de silo of het bassin zodat het bij de planten ongeveer tussen de 15 en de 25mg/L is. Want in de leidingen gaat ook wat zuurstof verloren.

Meten is weten

Met een opgeloste zuurstofmeter is makkelijk de werking van de Pro-Vida te controleren. Daarmee kunt u in de watertank maar ook op diverse plekken in de kas het zuurstofniveau meten en zo controleren of het zuurstofniveau goed is.

Onderhoud

De nano-generator zelf heeft geen onderhoud nodig maar de zuurstofgenerator en de pomp wel. Afhankelijk van de kwaliteit van het water moet soms het voorfilter van de pomp gereinigd worden. Verder heeft de zuurstofgenerator elk jaar onderhoud nodig. Binnen Nederland kunnen wij dat voor u uitvoeren. Buiten Nederland ontvangt u van ons de benodigde onderdelen en instructies. De units zijn zo gemaakt dat het onderhoud makkelijk uit te voeren is.

Contact

Aquamar Disinfection Products
Foksdiep 61
8321 MK URK
Nederland
0527-688 336
info@aquamar.nl

Certificering

ISO-9001