Hoe werkt de Pro-Vida

Glastuinbouw

De Pro-Vida Nanogenerator wordt veel toegepast in de glastuinbouw wereldwijd om zuurstof toe te voegen aan het water voor de planten. De units worden meestal aangesloten op een silo, bijvoorbeeld de dagvoorraad-tank als die beschikbaar is.

Met de Aquamar Pro-Vida richten wij ons op 25-30mg/L zuurstof in in de silo of het bassin zodat het bij de planten ongeveer tussen de 15 en de 25mg/L is. Want in de leidingen gaat ook wat zuurstof verloren.

Meten is weten

Met een opgeloste zuurstofmeter is makkelijk de werking van de Pro-Vida te controleren. Daarmee kunt u in de watertank maar ook op diverse plekken in de kas het zuurstofniveau meten en zo controleren of het zuurstofniveau goed is.

Onderhoud

De nano-generator zelf heeft geen onderhoud nodig maar de zuurstofgenerator en de pomp wel. Afhankelijk van de kwaliteit van het water moet soms het voorfilter van de pomp gereinigd worden. Verder heeft de zuurstofgenerator elk jaar onderhoud nodig. Binnen Nederland kunnen wij dat voor u uitvoeren. Buiten Nederland ontvangt u van ons de benodigde onderdelen en instructies. De units zijn zo gemaakt dat het onderhoud makkelijk uit te voeren is.

Subsidie

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden. Voor het verbeteren en verduurzamen van de groente- en fruitproductie kunt u de Sectorale Interventie Groenten & Fruit (SIG&F) aanvragen. Dit kan gedaan worden door erkende producentenorganisaties. Voorheen heette dat subsidieprogramma GMO (gemeenschappelijke marktordening), maar het nieuwe stelsel heet nu dus SIG&F.

De Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL) zijn fiscale voordelen voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

Offerte aanvragen voor een Pro-Vida

Wilt u zich informeren naar onze Pro-Vida? Of heeft u misschien een andere vraag? Onze experts staan u graag te woord en lichten het belang van nanobellen toe. U kunt bellen naar 0527-688336, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

{ BreezingForms : Offerteaanvraag }

Afspraak maken

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de HortiContact 2023!

Graag vertel ik u alles over de Pro-Vida en de voordelen van nanobellen. Neem contact met mij op voor een afspraak!

Contact gegevens:

⏩ Maarten Kramer

📨 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

📱 0611770083

Kijk ook eens rond op deze website, dan kunt u vast een indruk opdoen van de mogelijkheden.

Tot ziens!

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

  • Is de Pro-Vida een venturi-systeem?
    Nee, de Pro-Vida bevat een door ons ontwikkelde nanobellengenerator. Wel wordt er een venturi gebruikt om gas (meestal zuurstof) in het water te brengen. Uiteraard zijn het dan nog grote bellen. Daarna gaat het water met de grote bellen door de nanobellengenerator en worden de grote bellen omgezet naar heel veel kleine nanobellen.

  • Is de Pro-Vida onderhoudsvrij?
    De nanobellengenerator is in de meeste gevallen onderhoudsvrij. De zuurstofgenerator en eventuele plasmagenerator hebben wel onderhoud nodig zoals gebruikelijk. Ook het luchtinlaatfilter moet jaarlijks vervangen worden en het filter van de pomp moet regelmatig gereinigd worden afhankelijk van de waterkwaliteit.

  • Welk type Pro-Vida moet ik hebben?
    In de glastuinbouw is dat voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid water die u per dag gebruikt, verder spelen het huidige zuurstofniveau en het gewenste zuurstofniveau een rol en ook de manier waarop de Pro-Vida toegepast kan worden. Uiteraard helpen wij u graag bij deze keuze. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Wij respecteren de privacy van iedereen die in contact komt met Aquamar. Wij zorgen er graag voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring wordt beschreven hoe Aquamar met persoonsgegevens omgaat.

DOELEINDEN EN GRONDSLAGEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en verdiepen van de relatie met Aquamar. Hoe ver je relatie met Aquamar gaat, bepaal je grotendeels zelf. Als je iets bestelt via de website, dan gebruiken we die gegevens om je het product te sturen en voor de financiële afhandeling. Als je geen prijs (meer) stelt op bepaalde informatie of contact, dan kun je dat altijd aangeven en zullen wij, waar mogelijk, zo snel mogelijk dergelijke verwerkingen van je gegevens stopzetten.

Als je je via de website, of op een andere manier, opgeeft voor een activiteit van Aquamar (bijvoorbeeld een bijeenkomst, de nieuwsbrief of een aanvraag voor bepaalde informatie) iets besteld of gebruik maakt van onze diensten, dan kunnen wij je gegevens ook verder gebruiken voor het toezenden van daaraan gerelateerde, relevante informatie, waaronder informatie over producten en diensten van Aquamar.

Aquamar een gerechtvaardigd belang om diegenen die hun gegevens verstrekt hebben om een dienst te kunnen ontvangen (zoals de nieuwsbrief, een bestelling, bijwonen event, deelname aan een commissie of anderszins), aanvullende informatie te sturen over Aquamar zo lang de desbetreffende persoon niet heeft aangegeven daar geen prijs meer op te stellen.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERWERKT

Voor elke dienst vragen we je om bepaalde gegevens in te vullen. De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht. Die gegevens heeft Aquamar nodig voor de uitvoering van de dienst. Zo is een geldig emailadres nodig voor het toesturen van de nieuwsbrief, en zijn contact- en factuurgegevens nodig voor het bestellen van een product of dienst. In een aantal gevallen vragen wij aanvullende gegevens over het bedrijf die niet verplicht zijn. Die gegevens worden gebruikt om meer inzicht te krijgen in het soort organisaties die diensten bij Aquamar afneemt, zodat wij onze diensten kunnen verbeteren en de doelstellingen van de vereniging beter kunnen invullen.

BEWAARTERMIJNEN

Wanneer iemand zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, bewaart Aquamar de persoonsgegevens gedurende de termijn waarin diegene zich niet heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Daarnaast zal Aquamar de persoonsgegevens bewaren voor de termijn waarin zij dit relevant acht in het kader van haar dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij Aquamar op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

GEBRUIK BESLOTEN GEDEELTE WEBSITE

In sommige gevallen kun je een gebruikersnaam en wachtwoord krijgen om in te loggen op het besloten gedeelte van de website. Als gebruiker ben je zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Wij gaan er vanuit dat een persoon die zich aanmeldt met een gebruikersnaam en wachtwoord, bevoegd is tot het gebruik daarvan. Wanneer je vermoedt dat het wachtwoord bij onbevoegden bekend is, dien je Aquamar hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen zodat er maatregelen genomen kunnen worden.

GEGEVENS OVER GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN COOKIES

Op de site worden bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van je computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden gebruikt om de website te optimaliseren. Om analyses uit te voeren maken wij gebruik van Google Analytics. Daarbij maken wij gebruik van de privacy-vriendelijke instellingen van Google. Meer informatie over de privacygevolgen hiervan is te vinden op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Op de website zijn mogelijk ook links opgenomen naar websites van derden. Hoewel deze website(s) met zorg geselecteerd zijn, draagt Aquamar geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met (persoons)gegevens omgaan.

NIEUWSBRIEF

Je kunt je via de website aanmelden voor de algemene nieuwsbrief van Aquamar. Hiermee informeren wij geïnteresseerden over ontwikkelingen die relevant zijn voor de sectoren waarin wij opereren. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

UITNODIGINGEN EN OVERIGE MAILINGS

Als je klant bent, deelneemt aan een activiteit van Aquamar of als je informatie aanvraagt, zullen we je e-mailadres gebruiken om je op onregelmatige basis te informeren over relevante workshops, dienstverlening, producten, etc. Daarnaast heeft Aquamar enkele mailinglists rond specifieke onderwerpen waaraan we je toe kunnen voegen op eigen verzoek, of omdat dit voortkomt uit activiteiten in het kader van je lidmaatschap. Je kunt altijd aangeven geen mailings meer te willen ontvangen door je direct af te melden van een mailinglist of contact met ons op te nemen.

VERSTREKKINGEN AAN DERDEN

Aquamar verstrekt geen persoonsgegevens aan derde partijen anders dan op grond van de wet, op jouw verzoek of aan verwerkers die in opdracht van Aquamar bepaalde werkzaamheden verrichten (zoals de mailtoolprovider, de CRM-provider, hostingpartij en IT- beheerder).

INFORMATIEVERZOEKEN, INZAGE, CORRECTIE EN RECHT VAN VERZET

Je kunt ons schriftelijk, per email op de hoogte stellen, als je niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij navolgend adres. Als je meer informatie wilt over Aquamar, ons privacybeleid, of een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering wilt doen, neem dan contact op via onderstaand adres. Hier kun je ook terecht als je een klacht wilt indienen. Klachten over verwerkingen kunnen ook worden ingediend bij de nationale privacytoezichthouder.

Aquamar
Foksdiep 61
8321 MK Urk
Telefoon: +31527688336
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANPASSEN PRIVACY STATEMENT

Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Aquamar adviseert je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige Privacyverklaring is bijgewerkt op 24-04-2018.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Binnen Nederland komen wij graag bij u langs voor een gesprek en kunnen wij het zuurstofgehalte bij u op locatie meten.

Contactgegevens:
Aquamar B.V.
Foksdiep 61
8321 MK Urk

KvK-Lelystad: 52835383
Btw-nummer: NL850620739B01

Tel: 0527-688336
@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 - 13.00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen gesloten
Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn wij beperkt bereikbaar.

Meer informatie over de Pro-Vida

Hebt u een vraag over de Pro-Vida? Onze experts staan u graag te woord en geven u advies op maat. U kunt bellen naar 0527-688336, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

{ BreezingForms : Offerteaanvraag }

Contact

Aquamar Disinfection Products
Foksdiep 61
8321 MK URK
Nederland
0527-688 336
info@aquamar.nl

Certificering

ISO-9001